Lehtonen Motorsport Oy LTD+358 (0)20 743 1662lms@lmsracing.fi

EDUSTAMAMME TUOTTEET

Laadukkaat tuotteet autoosi alan parhailta valmistajilta

LMS Racing'in tuotevalikoimasta löydät parhaat tuotteet autoosi. Päämiehistämme haluamme mainita saksalaisen Motoren-Technik-Mayer'in (MTM) tuotteet. MTM-tuoteperhe käsittää erilaisia tuotteita auton suorituskyvyn ja ajettavuuden parantamiseen. MTM-moottorioptimointi on alallaan jo käsite, puhumattakaan BiMoto-vanteista tai MTM / Brembo -jarrukomponenteista. Myös moottorin hengittävyyteen löytyy apua tältä valmistajalta erilaisten tuotevalikoimasta löytyvien turboahtimien, välijäähdyttimien ja pakosarjojen avulla.

Tunnetun Joe Gibbs Racing'in tuotteista valikoimaamme kuuluvat DRIVEN-tuoteperheen moottoriöljyt, jotka on varta vasten suunniteltu tehokkaisiin moottoreihin, kuten huippuunsa viritettyihin kilpamoottoreihin. Lisäksi DRIVEN -tuotevalikoimasta löytyy erilaisia vaihteistoöljyjä, jäähdytysnesteitä ja polttoaineen lisäaineita.

Kun edellä mainittujen tuotteiden avulla autoon saadaan lisää suorituskykyä, pitää myös pysähtymiseen kiinnittää huomiota. Olemme valinneet edustukseemme korkealaatuiset R -jarrunesteet, jotka takaavat turvalliset jarrutukset myös ääriolosuhteissa. Näiden kilpailukäyttöönkin tarkoitettujen jarrunesteiden ominaisuudet, kuten lämmönkestävyys, ovat omaa luokkaansa. R -öljyt brändin omistavalla Anglo American Oil Company'lla on vuosien kokemus erilasten kilpailukäyttöön tarkoitettujen nesteiden valmistamisesta.

Autosi ulkonäön hoitoa varten olemme päätyneet tarjoamaan KLEERS -autonhoitotuotesarjaa, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia autonhoitotuotteita aina peruspuhdistusaineista viimeistelyyn käytettävien erikoisvahoihin saakka. KLEERS-tuotteista löytyvät myös tuotteet moottoriurheiluun. Moottoriurheiluun liittyvistä tuotteista voisimme mainita erilaiset huurtumisenestoaineen tuulilaseille ja kypärän visiireille, sekä laboratoriossa kehitetyt Aero-sarjan erikoisvahat ilmanvastuksen pienentämiseksi.

Näihin tuotteisiin pääset tutustumaan paremmin valikon linkeistä tai klikkaamalla oikealla olevia logoja.Valitse tuote:

seat sportmtm 2DrivenR logokleers